Rabatt!

Hej Bloggan!

Det blir nog ingen rabatt idag heller. Jag menar rabatt och inte rabatt. Borttagning av mina buskar alltså.
När ska jag göra det? Vet inte. Jag vill men får inte för mig. Hur svårt kan det va? Jättesvårt. Men jag har i alla fall hämtat spaden och krattan på kolonilotten så det är en bra början. Nu gäller det bara att hjärnan börjar tänka på rabatten också och inte nått annat så kanske det blir fart på armarna. Kanske. Sen är det ingen speciell värme heller så  man blir ju inte sådär jättemotiverad. Men pang så är värmen här och då får man gräva medans alla andra sitter och beundrar sina rabatter. Färdiga och blommande. Men det kan dem ju få göra i och för sig för jag kan ju gå bort till kolonilotten och njuta. För har jag inte gjort rabatten iordning här så finns växterna kvar på lotten. Dem ska ju hit.

Mat? Det med. Vad ska man hitta på? Ingen aning. Tänkte storhandla idag men jag vet inte. Nej, det blir det nog inte. Det får bli näraffären och handla lite. Kanske det får bli stuvade makaroner och falukorv, och ett stekt ägg. Ja, så får det bli.

Jag kör nu så jag har middagen färdig tidig ifall blåsten lugnar ner sig till lite senare. Kankse jag då kan gå ut och gräva lite. Fast bara kanske.

Vi hör nog sen så får vi se vad jag gjort. Ha inga stora förväntningar bara. Eller varför inte.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: